Slide Fem dage efter jeg var flyttet til Svendborg med min familie, mødte jeg ind til min første arbejdsdag på kommunikationsbureauet Lindegaards. Flyttekasserne stod stadig i stabler i vores nye hus, men dét, at jeg var tilflytter, viste sig hurtigt at være en fordel.
Den første opgave, der landede på mit bord, var nemlig et magasin målrettet tilflyttere som mig selv.

Projektstyring fra start til slut
Arbejdet indebar idéudvikling, research, interviews, artikelskrivning og koordinering med grafiker og fotograf.
Resultatet blev et magasin med masser af inspiration til job, familieliv og fritid på Sydfyn. Et magasin, der blev lagt mærke til og læst, fordi det var fyldt med gode historier om unge familier, der allerede havde fundet det gode liv på Sydfyn, Langeland og Ærø.

Skil dig ud og bliv husket
Det er netop dét, et lækkert magasin kan. Som et supplement til alle de digitale platforme er det noget helt særligt at stikke mennesker en kvalitetstryksag i hånden. Det er en mulighed for at formidle budskaber på en fysisk, sanselig måde, der skiller sig ud og bliver husket. Det er faktisk videnskabeligt bevist, at læsere husker budskaber langt bedre, end når de bliver præsenteret for dem på en skærm.

Når det så er sagt, laver jeg ingen tryksager, uden at de også findes i en digital version. Vil du være synlig i dag, er du nødt til at spille på alle tangenter - både online og offline.

Kontakt mig gerne, hvis du har brug for et lækkert kundemagasin, produktkatalog, personaleblad eller foreningsblad.