Slide

Hvad har I brug for hjælp til?

De sidste mange år har jeg arbejdet både strategisk og helt lavpraktisk med kommunikation, markedsføring og PR.

Derfor er jeg godt rustet til at rådgive om alt fra kampagnestrategier, målgrupper og budskaber til mere praktiske spørgsmål som opdatering af hjemmesider, nyhedsbreve, Facebookannoncer og pressemeddelelser.

Book et helt uforpligtende møde
Her finder vi ud af, hvad jeres behov er, og hvordan jeg bedst kan hjælpe jer.
Måske har I brug for helt overordnet sparring på jeres kommunikation og markedsføring - måske har I nogle helt konkrete udfordringer, I gerne vil have taget hånd om.

Uanset hvad, så sætter jeg mig grundigt ind i jeres virksomhed og kigger på alle de områder, der har med jeres markedsføring og kommunikation at gøre.

Hvis I vil være synlige og fange de rigtige menneskers opmæksomhed, kræver det en målrettet indsats, som jeg kan rådgive jer om - og hjælpe jer med i det daglige. Sammen finder vi den løsning, der passer jer bedst.
Læs mere om priser og fordele ved at bruge FriagentFyn